01 valitse maa

Alankomaat
Belgia
Bulgaria
Espanja
Irlanti
Italia
Itävalta
Kroatia
Latvia
Liettua
Puola
Ranska
Romania
Ruotsi
Saksa
Slovakia
Slovenia
Suomi
Tanska
Tšekki
Unkari
Viro

Nieuw bij Aligne:

Het betaalbare merk waar moderedacteuren van houden

De Giana blouse

Er is zoveel waar we van houden bij deze eenvoudige maar onmiskenbaar stijlvolle denim blouse. Van de diepblauwe kleur, tot de opvallende zakdetails, tot de oversized vorm (en het feit dat hij gemaakt is van 100% biologisch katoen) - maar vooral omdat hij volgens ons bijna overal gedragen kan worden.

De Ginn jurk

Pofmouwen, stippen en een klassiek silhouet; deze jurk zit vol vintage geïnspireerde charme en elegantie. Trek hem aan en voel je geweldig

De Ferran blazer

Een zwarte blazer laat je nooit in de steek. Maar als je op zoek bent naar iets ongebruikelijkers, kan dit voor jou de stijl zijn. We zijn helemaal geobsedeerd door het asymmetrische strikdetail aan de zijkant.

De Gabitha jurk

De Gabitha jurk, gemaakt van zacht 100% chroomvrij leer, is het investeringsstuk waar we op hebben gewacht. Het is flatterend oversized en geschikt voor het dragen van laagjes. Combineer het met de Geenie blouse (foto) en kniehoge laarzen voor een opvallende herfstlook.

De Greta rok

Het beste aan deze rok is de veelzijdigheid. Op dagen dat je de voorkeur geeft aan een ingetogen look, draag je deze met een eenvoudig wit T-shirt en chunky sneakers. Als alternatief kun je de monochrome sprong wagen door het te combineren met de Giana blouse.

ylös